Varovanje podatkov


Vaši podatki so pri nas računalniško obdelani in varovani v skladu z vsemi veljavnimi predpisi - v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1, Ur.l. RS, št. 94/2007 z dne 16. 10. 2007) in z drugimi veljavnimi predpisi v EU.

Osebne podatke kupcev in uporabnikov naše spletne trgovine uporabljamo le v obsegu, ki je nujen za nemoteno izvedbo naročila. Osebnih podatkov kupcev in uporabnikov naših spletnih strani v nobenem primeru ne bomo delili s tretjimi ali nepooblaščenimi osebami.

Oddaja vašega naročila v spletni trgovini pomeni, da se strinjate, da TELSAT d.o.o. obdeluje vaše osebne podatke, potrebne za nemoteno izvedbo naročila, v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Kupec soglaša, da mu lahko občasno pošljemo informativni material. Na vaš elektronski naslov boste prejemali samo obvestila o vašem naročilu in o novostih v ponudbi. V primeru, da obvestil ne želite več prejemati, nas o tem prosimo obvestite na naš e-poštni naslov telsat.si@gmail.com in čimprej bo možno vas bomo izbrisali iz sistema.