O podjetju


Začetek družbe TELSAT d.o.o. sega v leto 1992, kjer smo v centru Brestanice začeli z popravili TV in radijskih aparatov ter montažo satelitskih in klasičnih anten.

Leta 2001 - 2002 smo začeli z dobavo in montažo raznih klimatskih naprav, kjer smo že pridobivali prve dragocene izkušnje na tem področju. Do danes smo nabavili, zmontirali in servisirali že najbrž preko 1000 klimatskih naprav raznih priznanih znamk – Mitsubishi, Panasonic, Daikin, Toshiba, Samsung, LG, Coolwex, Matrix, Midea, Korel, Gree, Gorenje, Airwel, It, Yokohama, Quadro...

Klima naprave so naša specialnost še danes, radi vam pomagamo in svetujemo na tem področju.

Od leta 2000 do leta 2010 smo občasno določenim strankam zmontirali tudi nekaj alarmnih sistemov, videonadzorov in garažnih vrat Horman.

Leta 2008 je zanimanje za RTV servis upadlo, zato smo prekinili z to dejavnostjo.

Leta 2010 se je končala digitalizacija antenskih sistemov v Sloveniji in posel z antenami je močno upadel.

Dejavnost podjetja TELSAT d.o.o. smo preusmerili nazaj na klima naprave.

Leta 2012 smo dodali toplotne črpalke ter malo kasneje še daljinska garažna in rolo vrata.

Na tem zanimivem področju 'ogrevanje z toplotnimi črpalkami' smo se veliko naučili na raznih seminarjih v Sloveniji in v tujini. In seveda največ znanja smo pridobili tudi direktno na izvedenih montažah. Sodelujemo tudi z pogodbenimi monterji in zunanjimi sodelavci in to sodelovanje krepimo.

Danes smo ponosni na naše zmontirane toplotne črpalke znamk Mitsubishi, Daikin NT in HT, Fujitsu, Hitachi, Samsung, Panasonic, Airthermia, Kronoterm voda-voda in Kronoterm zemlja-voda... Z veseljem montiramo po celi Sloveniji, običajno montažo opravimo v enem dnevu.

Stranke poročajo o velikih prihrankih pri ogrevanju objektov in nas priporočajo dalje.

Od leta 2015 dalje smo zmontirali tudi več sekcijskih in rolo daljinskih garažnih vrat. Tudi ta posel nam je zelo zanimiv, zato ga bomo z veseljem širili dalje. Vrata montiramo doma v posavju,  na dolenjskem, primorskem, štajerskem ali pa tudi v prekmurju, razdalja nam ni problem.

Trenutna želja nam je da vam ugodimo z konkurenčno dobavo in montažo toplotne črpalke, klima naprave, sekcijskih ali rolo garažnih vrat. Ker smo precej široko podjetno naravnani, vam bomo skušali v spletni trgovini ponuditi še kakšne zanimive 'biznis drobtinice'.

Hvala za vaše zaupanje, se priporočamo!

Naj vas spremlja misel dneva:

“Bistvo in formula ustvarjanja je, da začnete zaupati v svojo notranjo moč in se osredotočate na cilj. Vse drugo se bo zgodilo samo od sebe.”

Bojan Skrbinek